• SZOLÁRIUM BÉRLET

    ELEKTRONIKUS ÜGYFÉLKÁRYTA RENDSZER

A SZOLÁRIUM program csomag célja, hogy a szolárium studióban felmerülő munkafolyamatokhoz támogatást nyújtson, követhetővé tegye, és a statisztika rendszer segítségével felügyeletet képezzen. A szoftver lehetővé teszi a dolgozók munkájának követését, a naplózási rendszernek köszönhetően.

Bejelentkezés és kezdőoldal

Bejelentkezés az adminisztrációs felületbe. A kezdőoldal tartalmazza a legsűrűbben használt funkciók gyorsgombjait, és részletes tájékoztatást nyújt a dolgozónak a szolárium gépek állapotáról.

Regisztrációk

Ebben a menüpontban lehet kezelni a regisztrációs adatokat, valamint a regisztrációhoz kapcsolódó funkciók elérhetőek el itt. Az adminisztrátorok esetén jogosultsági rendszerrel beállítható, hogy ki mihez férjen hozzá.

Termékek

A funkció a termék törzs kezelésére szolgál. Itt lehet felvenni és módosítani a termékek adatait, meg lehet tekinteni az előzményeket, a termékkel kapcsolatos módosításokat.

Bizonylatok

A rendszerben történő műveletek bizonylatok alapján történnek meg. A rendszerben lehet rögzíteni többféle bizonylat típust: eladás, beszerzés, leltár hiány, leltár többlet, használat, költség / bevétel.

Bérletek

A bérlet lista tartalmazza a kiállított bérletekkel kapcsolatos információkat, a bérlet használattal kapcsolatos előzményeket. A bérletekhez bérlet típusokat lehet beállítani, ami dinamikussá és paraméterezhetővé teszi a kiállítható bérletek tulajdonságait, például: beállítható időzóna, perc alapú bérlet, forint alapú bérlet, akciós bérlet, stb..

Kassza

A kassza funkció biztosítja a dolgozók napi elszámoltatását. Lehet készpénzes és bankkártyás kasszát kezelni. Kassza nyitáskor és záráskor a dolgozó megadja, hogy mennyi pénz van a készpénzes kasszában, és mennyi volt a bankkártyás forgalom. A rendszer a megadott egyenlegeket összehasonlítja a rendszerben lévő egyenleggel, és leképezi az eltéréseket ha van, és értesítő email-t küld a tulajdonos számára.